_

STORE

Beschikbaar

Programma's

 

 

VOOR GEDREVEN DOENERS

Adem je Vrij

Je bent klaar om dat gejaagde gevoel voorgoed uit je lijf te bannen, maar het blijft lastig voor je om te ontspannen op momenten dat je moe bent of overprikkeld. Je zou wel meer grip op je emoties willen hebben. Maar hoe dan? In deze cursus leer je in 6 lessen je zenuwstelsel kalmeren. Geen Quick Fix maar een stevige basis en meetbare sprongen vooruit. Dit is geschikt voor jou als je klaar bent om de volgende te stap te maken naar meer rust, energie en een helder hoofd. 

SIGNATURE CURSUS DIY*

 

Ik ben klaar voor energie en focus

VOOR WAKKERE WERKERS

Oh What a Night

Slapen is 'een serieus ding' voor je. Je hebt al van alles geprobeerd. Maar wist je al dat de manier waarop je overdag ademt je nachtrust kan maken of breken? Na deze PodClass begrijp je hoe dat zit en heb je tools om je ademhaling te laten zakken. Naast inzicht en dagelijkse oefeningen krijg je korte, geleide meditaties voor die moeilijke, wakkere momenten in de nacht. Laat de controle van de dag los en ga uitgerust SHINEN!

PODCLASS DIY*

 

Yes! Ik wil slapen

VOOR MOEDIGE MULTITASKERS 

Breathe in the New

Je wil kunnen schakelen van 'AAN' naar 'KALM'. Ook op momenten dat je leven totale chaos lijkt. In deze Masterclass maak je kennis met een manier van ademen die direct ruimte geeft. Je krijgt letterlijk lucht en zin om nieuwe dingen te laten gebeuren. Reserveer een uur in je overvolle agenda en krijg effectieve tools om je hoofd te legen. Je komt direct tot rust en er ontstaat weer ruimte waar je creativiteit kan stromen. 

MASTERCLASS DIY*

 

Ik wil van 'AAN' naar 'KALM'

LIVE of DIY*(Do it Yourself)? 

 

Je kunt LIVE deelnemen aan een programma of kiezen voor een Do It Yourself* editie. Het fijne van een LIVE is dat je door mij gecoacht wordt gedurende de cursus. Je kunt je vragen stellen en ik kijk met je mee. Nog een superwaardevolle bonus is support van je medecursisten. Je staat er niet alleen voor. Van de lessen blijven replays beschikbaar, dus ook met een volle agenda ben je flexibel en hoef je niks te missen. Het voordeel van een DIY is dat je niet hoeft te wachten tot er weer een LIVE op de agenda staat. Je kunt VANDAAG al beginnen! Bovendien krijg je het (eerder opgenomen) programma met alle videolessen en practices voor een lager tarief dan de LIVE. De keuze is aan jou! 

 

Wil je op de hoogte gebracht worden van de nieuwe LIVE data?¬†Schrijf je hier in¬†‚Üď‚Üď‚Üď

 

Ja! Zet me op de lijst!